Procijenili su Vinkovčani da je vrijeme za promjenu zvuka i vizualizacije pjesama, dva tjedna prije Dana zaljubljenih, objavljuju pjesmu i spot, ‘Ovo mora da je ljubav'

Kažu neki tzv. stručnjaci, da zvuk na koji je publika naviknula, ne treba mijenjati. Međutim, mnogi ih strani i domaći glazbenici nisu poslušali. Među njima i Bosutski su bećari. Naime,  procijenili su Vinkovčani da je vrijeme za hrabru promjenu zvuka i vizualizacije  pjesama. Tako su, dva tjedna prije Dana zaljubljenih, procijenili da je  idealan  trenutak za objavu pjesme i spota,  ‘Ovo mora da je ljubav'.

Tekst za pjesmu napisao je Ivan Šebalj, a u pisanju glazbe pridružio mu se kolega Marin Bando. Marin je bio zadužen i za aranžman, uz Branimira Mihaljevića u čijem je zagrebačkom studiju pjesma i snimljena. Dobitnik nagrade za najbolji spot prošle godine, Marko Zeljković – Zelja, prihvatio se izrade spota, koji se također može ocijeniti hrabrim iskorakom u vizualizaciji pjesama vinkovačkog sastava.

U spotu se pojavljuju: sin legendarnog srpskog glumca Bore Todorovića, Srđan Žika Todorović, mlada glumica Nevena Ristić, Ivan Zak, te frontman Bećara i autor pjesme, Ivan Šebalj. Evo rezultata truda popularnih Vinkovčana: 

Izvor: 24sata.hr